sunnuntai 14. joulukuuta 2014

MAGIC




































Kuvat kertoo enemmän kun se tuhat sanaa, joten kerron vaan mistä nää on otettu.

Ensimmäiset kuvat on Lyonin fete des lumieres juhla jutusta. Käytiin siellä viime launtaina ja ihan tosi hieno tapahtuma. Perjaatteessa ympäri kaupunkia erinlaisia valojuttuja ja tositosi paljon ihmisiä. Metrot joudutaan järjestämään uudestaan ja joka puolella on järjestyksenvalvoja tyyppisiä ihmisiä, koska muuten ois aikamoinen kaaos.

Toiset kuvat on meijän joulukuusen koristelu päivältä joka oli viime sunnuntaina. Näillä on myös tollane yli söpö joulukylä.

Kolmannet kuvat on Pariisista. Keskiviikko aamuna otin host-isän kanssa suunnan kohti Pariisia. Junalla mentiin sellaset kaksi tuntia mikä meni ihan mukavasti. Näin sitten perillä mun ranskan luokkaa Suomesta ja aivan ihanaa oli nähä kavereita taas. Ihana päivä oli, kierreltiin ympäri kaupunkia.

Seuraavat pari kuvaa on mun tekemästä upeasta Suomi julisteesta joka meijän piti tehä ja antaa afs:lle ja ne sitten laittaa ne esille kun ensi vuoden vaihtarit valitsee maitaan.

Sitten jalkapallo pelistä. Oltiin perjantaina kattomassa Lyonin peliä ja aika huikeeta oli.

Viimiset kuvat on eiliseltä afs päivältä. Aivan aivan ihana päivä. Syötiin joululounas, oltiin joulutorilla (jossa törmättiin rotary vaihtareihin ja huomaa että vaihtareilla juttu kulkee ihan sama kuin kauan on toisen tuntenu) ja koristeltiin joulukuusi. 

iida 


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti